fourage-groningen
Loonbedrijf Boven

Fourage van Loonbedrijf Boven uit Groningen

Komt u uit Groningen of heeft u een veebedrijf in Groningen, en u wilt fourage bestellen zonder hoge voorrijkosten? Loonbedrijf Boven beschikt over allerlei soorten fourage voor paarden, koeien en ander vee. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • koolzaadstro
  • weide- en kruidenhooi
  • luzerne
  • graszaadhooi
  • kuilgras
  • gerstestro en tarwestro


Daarnaast beschikken we over allerlei strooisels die geschikt zijn als grondbedekker in uw stallen. Bekijk ons uitgebreide assortiment en bestel eenvoudig fourage bij Loonbedrijf Boven uit Groningen.

Fourage uit Groningen als krachtvoer voor paarden

Loonbedrijf Boven uit Groningen is specialist in het leveren van fourage. Kwalitatief en voedzaam voer is voor paarden en ander vee zeer noodzakelijk. Luzerne is bijvoorbeeld erg geschikt als krachtvoer voor paarden. Door de hoge structuurwaarde van 2,4 is luzerne een goed product om het rantsoen aan te vullen met structuur. Daarnaast is het een belangrijke hooisoort voor de spijsvertering. Behalve luzerne is ook kuilgras goed te gebruiken als voer voor paarden. Kuilgras is een stofvrij product met een zeer hoge voedingswaarde en het voorkomt allergische problemen. Loonbedrijf Boven uit Groningen heeft een uitgebreid assortiment fourage.

Bestel fourage bij Loonbedrijf Boven uit Groningen

Bent u benieuwd naar de voordelen van de verschillende soorten fourage van Loonbedrijf Boven uit Groningen? Op onze website leest u alles over de verschillende grassen, hooi- en strosoorten die Loonbedrijf Boven levert. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor machines, kranen en grondverzet. Wilt u meer weten over onze producten, prijzen en leveringen? Neem dan contact met ons op, dan vertellen we u alles over fourage van Loonbedrijf Boven uit Groningen

 

Nieuws / Actueel