loonbedrijf-groningen
Loonbedrijf Boven

Loonbedrijf

Loonbedrijf Boven uit Groningen voor machines en voer

Op zoek naar een kwalitatief loonbedrijf uit Groningen? Loonbedrijf Boven beschikt over gespecialiseerde machines, zoals kranen en graafmachines, maar ook voedsel voor vee. Voor allerlei soorten hooi, grassen, stro, luzerne en grondbedekkers kunt u bij ons terecht. Ook voor kraanverhuur en grondverzet bent u vanzelfsprekend aan het juiste adres bij Loonbedrijf Boven uit Groningen.

Loonbedrijf uit Groningen voor kwalitatieve producten

Loonbedrijf Boven uit Groningen is opgericht in 1998. Met onze ruime ervaring voorzien wij u van de beste service en kwalitatieve producten. Wij bieden een totaalpakket van diensten aan met goede uitgeruste machines en zeer vakkundige medewerkers. Onze medewerkers zijn goed opgeleid, beschikken over de juiste kennis en ervaring en voorzien u te allen tijde van goed en betrouwbaar advies. Wij zijn VCA-, GMP-, en VKL-gecertificeerd. Loonbedrijf Boven voldoet aan alle eisen van veiligheid, gezondheid en milieu, de eisen van Good manufacturing practice en aan de eisen van VoedselKwaliteit Loonwerk. Voor een betrouwbaar loonbedrijf uit Groningen moet u dus bij Loonbedrijf Boven zijn.

Bestel fourage van Loonbedrijf Boven uit Groningen

Ook beschikt ons loonbedrijf uit Groningen over een uitgebreid assortiment aan fourage. Voor paarden, koeien en ander vee is kwalitatief voer van groot belang. Voedzaam voer, zoals bijvoorbeeld luzerne, is daarom geen overbodige luxe. Daarnaast beschikken we onder andere over koolzaadstro, strooisels, weidehooi, gemalen stro en graszaadhooi. Wilt u vrijblijvend professioneel advies over ons aanbod? Of wilt u meer weten over de prijzen of hoe wij leveren? Neem dan contact met ons op, dan informeren we u over onze mogelijkheden. Loonbedrijf Boven uit Groningen helpt u graag verder.

Nieuws / Actueel