Transport

Boven Transport BV heeft een wagenpark dat gebruikt wordt voor nationaal en internationaal transport. Wij zijn gespecialiseerd in het transport van fourage producten, losgestorte producten en machine transport. Het gehele wagenpark is GMP+ gecertificeerd, hierdoor zijn wij in staat om op verschillende situaties in te spelen en het maximale rendement uit onze transportmiddelen te halen.

Fourage transport 

Boven Transport BV is specialist op het gebied van het vervoeren van diverse fourage producten. Stro en hooi prodcuten worden hoofdzakelijk vervoerd met open auto's.

Losgestorte producten

Ook op het gebied van losgestorte producten bent u bij Boven Transport BV aan het juiste adres. Door middel van onze walking-floor oplegger zijn wij in staat alle voorkomende losgestorte producten te vervoeren. Tevens is de walking-floor oplegger uitgerust met GPS en AGR voor het transport van vaste mest.

Machinetransport

Boven Transport BV beschikt over een semi-dieplader om grote machines, zoals landbouwvoertuigen, bouwmachines en idustrieel materieel te vervoeren.

Wilt u meer informatie over de transportmogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op. Dit kan telefonisch: 06-53249879 of via de mail: transport@bovenbv.nl

Nieuws / Actueel