Nieuws

Op zaterdag 8 juli 2023 hebben wij ons 25- jarig jubileum gevierd, middels een open dag. Een korte samenvatting van de dag is te lezen in dit bericht.

Dit jaar bestaat ons bedrijf 25 jaar (1998-2023). Dit gaan we vieren met een open dag. 

Boeren-Box organiseert op 23 en 24 november 2022 de agrarische beurs 'Trots op het Noorden' in stadion Euroborg in Groningen. Dertig toonaangevende agrarische bedrijven presenteren zich deze twee dagen. 

Big M 450 afgeleverd door Bromach BV Gorredijk. 

Afgelopen maand zijn er door Otto Barkhuis mechanisatie twee nieuwe Fendt 724 trekkers afgeleverd. 

Binnen ons bedrijf Boven Loonwerk B.V. zijn wij ter versterking van ons team opzoek naar een allround medewerker agrarisch loonwerk. 

Ter uitbreiding van ons machinepark is gisteren door Bromach bv deze Krone Big Pack 1290 HDP generatie 5 afgeleverd. Dit is een grootpakpers zonder snij-inrichting en beschikt over vochtmeting en weeginirchting. Met deze uitbreiding staan wij met 5 grootpakpersen klaar voor de stro oogst van 2021!

Nieuw aangeschaft en gisteren afgeleverd door Niestijl Mechanisatie Siddeburen:

2x Hawe DST22 universele breedstrooiers. De strooiers zijn voorzien van weeginrichting, grote Vredestein Flotation Trac 710/50R 30.50 banden en kantstrooi inrichting. Deze strooiers dienen ter vervanging van de bestaande Hawe strooiers. 

De bouw van de mestsilo's vordert.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gelukkig & gezond 2021!

Wij zijn ook te vinden op
Farmtrade & Marktplaats

  • FarmTrade
  • Marktplaats