Het ontstaan van Boven BV

Boven BV kent een rijke historie als familiebedrijf sinds meerdere generaties. En dat zijn wij altijd gebleven: een betrouwbaar familiebedrijf met een grote mate van persoonlijke betrokkenheid bij alles wat wij doen.

Boven BV kent de volgende bedrijfsonderdelen

Van Siddeburen naar Finsterwolde

Vele tientallen jaren geleden werd ons bedrijf opgericht als akkerbouwbedrijf in Siddeburen. In de loop der tijd liep ons bedrijf aan tegen grenzen in uitbreidingsmogelijkheden. Daarom besloten onze (schoon-) ouders Goos en Annie Boven in 1965 het bedrijf te verplaatsen naar onze huidige locatie in Finsterwolde.

De groei zet door

In 1985 werd ons bedrijf een maatschap. Wij - Arnold en Nanda Boven, de huidige eigenaren - kregen ons aandeel in dit prachtige bedrijf, dat wij in 1991 volledig overnamen. Sindsdien is ons bedrijf uitgegroeid tot een grote speler in de regio op het gebied van agrarisch loonwerk, handel in fourage producten, (inter-) nationaal transport en akkerbouw. In 2014 kreeg dit formeel vorm in onze drie afzonderlijke BV’s. Inmiddels werken ook onze dochter Reinie en haar vriend Rolf van Dijk actief mee binnen ons bedrijf.

Wij zijn ook te vinden op
Farmtrade & Marktplaats

  • FarmTrade
  • Marktplaats