Maatschappelijk betrokkenheid

Wij voelen ons maatschappelijk zeer betrokken bij de wereld om ons heen. Wij ondernemen met oog voor onze omgeving, zowel voor mensen als voor de natuur. Daarom staan veiligheid en duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel.

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen krijgt onder meer vorm in het werken met moderne, zuinige machines. Denk hierbij aan Euro6 vrachtwagens. Enkele honderden zonnepanelen op onze bedrijfshal voorzien ons dagelijks van elektriciteit.

Lokaal betrokken

Ook voelen wij ons betrokken bij onze regio. Dit krijgt actief vorm in onder meer ons hoofdsponsorschap van voetbalvereniging VVS Oostwold en diverse andere sponsor activiteiten in de regio. 

Erkend Leerbedrijf

Wij zijn als leerbedrijf erkend door Stichting Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Als bedrijf bieden wij stageplaatsen aan en investeren wij veel in onze stagaires. Wij vinden het belangrijk dat ons vakmanschap behouden blijft voor de generaties die na ons komen. 

Sparringpartner

Ook zijn wij sparringpartner van onderwijsinstellingen. Dat doen wij om de band tussen het beroepsonderwijs en de dagelijkse praktijk van ons werk te versterken. Wij vinden het belangrijk dat de leerstof zo goed mogelijk aansluit op het werken in de praktijk.

Praktijkdagen

 Wij dragen de passie en het enthousiastme voor ons vak graag over tijdens praktijkdagen.  Deze dagen worden samen met de desbetreffende school ingepland en bieden jongeren de mogelijkheid om kennis te maken met de sector en met ons bedrijf.

Wij zijn ook te vinden op
Farmtrade & Marktplaats

  • FarmTrade
  • Marktplaats